Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010


Νομοσχέδιο για την έρευνα και αξιοποίηση υδρογονανθράκων

Στην τελική φάση προετοιμασίας βρίσκεται το νομοσχέδιο για τη δημιουργία δημόσιου φορέα έρευνας και αξιοποίησης των υδρογονανθράκων στη χώρα μας.
Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης».
Μία ημέρα νωρίτερα, ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία είναι ήδη έτοιμη και ότι ο ειδικός δημόσιος φορέας που θα συγκροτηθεί θα είναι ολιγομελής, καθώς θα αποτελείται από προσωπικό 10 έως 15 ατόμων, απολύτως εξειδικευμένο.
Προβλέπεται ότι ο υπό σύσταση φορέας θα έχει τη μορφή ανώνυμης εταιρείας, αλλά με μία μετοχή και μοναδικό μέτοχο το ελληνικό Δημόσιο.www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με βάση τους Όρους Χρήσης του Στυλίδα η πόλη μου, ο κάθε σχολιαστής δεν εξαιρείται από το βάρος της ευθύνης του περιεχομένου των σχολίων του.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο που θίγουν την προσωπικότητα άλλων ανθρώπων, σχολιαστών ή αναφερόμενων σε αναρτήσεις, άρθρα ή βίντεο θα διαγράφονται.

Επικοινωνία

Όνομά σας
Διεύθυνση email σας
Θέμα
Μήνυμα
Image Verification
captcha
Παρακαλώ εισάγετε το κείμενο από την εικόνα: [ Refresh Image ] [ What's This? ]
Powered byEMF Web Forms
 
ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ